Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Φίλιππος Πλιάτσικας - Νέο τραγούδι: 'Που να πάμε'

Από πιτσιρικάδες, σε πολλά κομμάτια της ζωής μας. ψάχναμε τη φυγή. Μέσα απο μια βόλτα με ποδήλατα ή ένα κρυφό τσιγάρο, με την αγωνία μη μας πάρουν χαμπάρι.
Μεγαλόνωντας, η ανάγκη αυτή άλλαζε πρόσωπα, αλλά παρέμενε ίδια. Άλλες φορές έβρισκε κάποια παράθυρα προς το φώς και άλλες έτρωγε τα μούτρα της. Σήμερα η ανάγκη για φυγή μετατράπηκε σε ανάγκη για απόδραση. Οι άνθρωποι δίπλα δεν αντέχουν και λυγίζουν. Ο ορίζοντας μοιάζει κλειστός και μας χτυπάνε απο όλες τις πλευρές.  Για όλα αυτά μιλάει το άλμπουμ αυτό, με τραγούδια, διαφορετικές ιστορίες πάνω στο ίδιο θέμα, που η μια μπαίνει μέσα στην άλλη, προλογίζοντας ή συνεχίζοντας. Όπως συμβαίνει σε όλη μας τη ζωή.
Μιλάει για την απόδραση και τη φυγή απ' όλο αυτό το σκληρό και αφιλόξενο περιβάλλον που καμιά φορά μας περικυκλώνει, αλλά και απο τον κακό μας εαυτό. Απο ψεύτικες αγκαλιές, απο δανεικά φτερά, που άλλες φορές τα καταφέρνουμε να απαλλαγούμε και άλλες όχι.
Φ.Π.
Το '' Πού να Πάμε'', σε δύο εκδοχές (πλήρη και ακουστική), είναι η αναγνωριστική πτήση του άλμπουμ αυτού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2012.
Καλή σας ακρόαση


Πηγή
http://www.music.net.cy/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου