Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Για τις κάρτες της UNICEF


 Eδώ και χρόνια παρακολουθώ τις ευχετήριες κάρτες που τυπώνει η UNICEF προκειμένου να αποκομίσει από την πώλησή τους χρηματικά οφέλη για την πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού της έργου. ΄Όταν οι κάρτες της είναι θρησκευτικού περιεχομένου επί τη ευκαιρία των μεγάλων εορτών της χριστιανοσύνης, η συντριπτική πλειονότητά τους αφορά αναπαραγωγές ζωγραφικών πινάκων του Ρωμαιοκαθολικισμού και του Προτεσταντισμού. Περιττό είναι να πούμε πως οι ευχές έχουν περιοριστεί στα Seasons Greetings, ενδεικτικό της αποϊεροποίησης των πνευματικών εορτών του Χριστιανισμού (Χριστούγεννα, Πάσχα κ.λπ.), οι οποίες έχουν πλέον καθιερωθεί ως ευκαιρίες καταναλωτισμού. Σπανιότατα βρίσκει κανείς αναπαραγωγές ιερών εικόνων, και αυτές είναι σχεδόν πάντοτε σλαβικές (ρωσικές, σερβικές, ακόμα και βουλγαρικές), αλλά σχεδόν ποτέ ελληνικές. Λες και  δεν υπήρξε ποτέ η βυζαντινή τέχνη, μητέρα άλλωστε της τέχνης όλων των ορθόδοξων τουλάχιστον λαών, ούτε η μεταβυζαντινή.
 
        Το ίδιο ωστόσο συμβαίνει και σε άλλες εκδόσεις βιβλίων τέχνης, που προορίζονται για ένα ευρύτερο φιλότεχνο κοινό. Για παράδειγμα αναφέρω το βιβλίο «Πορτρέτα (!) της Παρθένου», έκδ. Ελευθερουδάκη, σελ. 255, στο οποίο περιλαμβάνονται 238 προσωπογραφίες της Παναγίας μέχρι και τα μέσα του 20ού αιώνα. Από αυτές όλες μόνο μία είναι βυζαντινής τέχνης και άλλη μία ρωσικής. ΄Ισως όμως να είναι τούτο ορθό, αφού οι ορθόδοξοι δεν διανοήθηκαν ποτέ να ζωγραφίσουν πορτρέτα της Παναγίας αλλά εικόνες Της. Άλλο ένα παράδειγμα είναι το βιβλίο «1000 αριστουργήματα της ευρωπαϊκής ζωγραφικής από το 1300 ως το 1850» των γερμανικών εκδόσεων Ullmann, σελ. 1004. Από όλο ετούτο το ογκωδέστατο βιβλίο απουσιάζει παντελώς και σκανδαλωδώς η απαράμιλλη βυζαντινή και μεταβυζαντινή αγιογραφία, λες και η  ελληνική τέχνη δεν αποτελεί μέρος, για να μην πούμε το λίκνο,  της ευρωπαϊκής ζωγραφικής. Αναρωτιέμαι ποιους λόγους εξυπηρετεί αυτή η συνωμοσία περιφρόνησης, απαξίωσης, εξοστρακισμού ενός σημαντικότατου κεφαλαίου, όχι μόνο της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας, ζωγραφικής, και μάλιστα μιάς ζωγραφικής ύψιστα πνευματικής και υπερβατικής. Είναι τουλάχιστον γελοίο να προτείνονται στον κόσμο ως αριστουργήματα οι υλιστικού,κοσμικού φρονήματος αποϊεροποιημένοι πίνακες της Παναγίας, τους οποίους φιλοτέχνησε π.χ. ο Καραβάτζιο, ο Τιέπολο, ο Καράτσι ή ο Μπροντζίνο, και να απουσιάζουν οι Παναγίες του Αγγέλου, του Θεοφάνη του Κρητός ή του Εμμανουήλ Λαμπάρδου.
 
 
            Φοίβος Ι. Πιομπίνος




Πηγή

Black Eyed Peas: «Δεν χωρίζουμε, κάνουμε διάλλειμα!»


 Οι Μπλακ Άιντ Πις (Black Eyed Peas) κατά την εμφάνιση τους στο σόου της Ellen DeGeneres αποκάλυψαν ότι θα κάνουνε ένα διάλλειμα σαν συγκρότημα, ενώ διέψευσαν τελείως τις δηλώσεις περί αντικατάστασης κάποιου μέλους.

 Ο will.i.am είπε ξεκάθαρα: «Πάντα έχουμε δυο κύκλους ηχογραφήσεων και μετά κάνουμε ένα διάλλειμα.» ενώ η Fergie αποκάλυψε και κάτι ακόμα: «Είναι κάτι που πάντα θέλαμε να κάνουμε. Έχω βρεθεί σε περιοδείες από το 2003 και θέλω επιτέλους να μπορώ να έχω χρόνο για να δω ποδόσφαιρο στην  τηλεόραση, να ασχοληθώ με την φίρμα παπουτσιών μου ή απλά να πάω όπου με πάει η κάθε μέρα μου.»

 Πάντως θα μας λείψουνε!





Πηγή

Το ντουέτο του Johnny Depp με την σύζηγό του Vanessa Paradis

Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να κάνει ένα τραγούδι ντουέτο με την γυναίκα του Βανέσα Παραντίς προς τιμήν του θρυλικού Γάλλου συνθέτη Serge Gainsbourg σε ένα τραγούφο του.
 
 Το τραγούδι «Ballade De Melody Nelson» θα συμπεριλιφθεί σε ένα άλμπουμ αφιερωμένο στον Serge Gainsbourg, στο οποίο πολλοί ποπ-ροκ καλλιτέχνες όπως Iggy Pop, Rufus Wainright αλλά και Scarlett Johansson θα διασκευάσουν κομμάτια του.
 
 Δικό σας!










Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/620

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Φίλιππος Πλιάτσικας - Νέο τραγούδι: 'Που να πάμε'

Από πιτσιρικάδες, σε πολλά κομμάτια της ζωής μας. ψάχναμε τη φυγή. Μέσα απο μια βόλτα με ποδήλατα ή ένα κρυφό τσιγάρο, με την αγωνία μη μας πάρουν χαμπάρι.
Μεγαλόνωντας, η ανάγκη αυτή άλλαζε πρόσωπα, αλλά παρέμενε ίδια. Άλλες φορές έβρισκε κάποια παράθυρα προς το φώς και άλλες έτρωγε τα μούτρα της. Σήμερα η ανάγκη για φυγή μετατράπηκε σε ανάγκη για απόδραση. Οι άνθρωποι δίπλα δεν αντέχουν και λυγίζουν. Ο ορίζοντας μοιάζει κλειστός και μας χτυπάνε απο όλες τις πλευρές.  Για όλα αυτά μιλάει το άλμπουμ αυτό, με τραγούδια, διαφορετικές ιστορίες πάνω στο ίδιο θέμα, που η μια μπαίνει μέσα στην άλλη, προλογίζοντας ή συνεχίζοντας. Όπως συμβαίνει σε όλη μας τη ζωή.
Μιλάει για την απόδραση και τη φυγή απ' όλο αυτό το σκληρό και αφιλόξενο περιβάλλον που καμιά φορά μας περικυκλώνει, αλλά και απο τον κακό μας εαυτό. Απο ψεύτικες αγκαλιές, απο δανεικά φτερά, που άλλες φορές τα καταφέρνουμε να απαλλαγούμε και άλλες όχι.
Φ.Π.
Το '' Πού να Πάμε'', σε δύο εκδοχές (πλήρη και ακουστική), είναι η αναγνωριστική πτήση του άλμπουμ αυτού, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους πρώτους μήνες του 2012.
Καλή σας ακρόαση






Πηγή
http://www.music.net.cy/










H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: "Παπαδήμος για...πάντα;" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στις παρασκηνιακές διεργασίες εντός και εκτός συνόρων για την παράταση της θητείας του νυν Πρωθυπουργού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "εντείνονται οι ζυμώσεις μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την ώρα που στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού επισημαίνουν: δεν έχει κλείσει εισιτήριο για τη Βοστόνη". Η Realnews αποκαλύπτει ότι "Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον προτιμούν η υλοποίηση του νέου Μνημονίου να γίνει από έναν τεχνοκράτη που γνωρίζουν καλά και μιλά τη γλώσσα τους".
 
Στο πρώτο θέμα αναφέρεται και το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο "Σενάρια χωρίς τον ξενοδόχο...".
 
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
 
- "Ολοταχώς για κούρεμα 80% στο χρέος": Μέρκελ και Ντράγκι "ακυρώνουν" τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
- "Πρόεδρε διώξε τα βαρίδια για να επιστρέψεις": Βουλευτές της ΝΔ εισηγούνται στον Κ. Καραμανλή να αναλάβει εκ νέου ρόλο στην πολιτική σκηνή.
- Συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου: "Είμαι έτοιμος όταν ανοίξει...". "Διαμορφώνω το πολιτικό πρόγραμμα των μειζόνων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα".
- Συνέντευξη του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη: "Δεν γίνεται δεκτή ανατροπή της συμφωνίας για τις εκλογές" - "Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους".
- Η Μαρίκα Μητσοτάκη εξομολογείται: "Ε όχι λοιπόν δεν μαγείρεψα ντολμαδάκια". Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού μιλά για την ιστορική φράση του Φλωράκη, τα 58 χρόνια με τον Κώστα και το πρώτο της βιβλίο με συνταγές μαγειρικής και αρκετή...πολιτική!
- Πήτερ Γεωργιόπουλος: Χάνει τον στόλο του ο "σύγχρονος Ωνάσης". Ο εφοπλιστής με περιουσία 2 δισ. δολάρια κινδυνεύει με χρεωκοπία.
- "Και ο Πιλάβιος στον κόσμο του": το ποδόσφαιρο βουλιάζει στα σκάνδαλα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι...απών.
 
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
 
- "Όταν η Έλενα συνάντησε τον Αντώνη": Νέο κεφάλαιο στη ζωή της ποπ σταρ. Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που βρίσκεται στο πλευρό της όμορφης τραγουδίστριας.
- Δήμητρα Ματσούκα: Μόλις χώρισε! Η ηθοποιός ύστερα από έναν χρόνο έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Φώτη Βαλλάτο και είναι ξανά...ελεύθερη κι ωραία.
- Αθηνά Ωνάση: "Έκανε ξενοδοχείο το σπίτι της Χριστίνας" - Σε καταφύγιο για VIPs μετέτρεψε η χρυσή κληρονόμος το αγαπημένο εξοχικό των γονιών της στην Κένυα.
- Μαριάννα Καλλέργη: Από το Dancing on Ice στο ρίνγκ του Muay Thai.
- Αντελίνο Βιεϊρίνια: Οι γυναίκες της ζωής του... Ο γκολτζής του ΠΑΟΚ και η αγαπημένη του σύντροφος Βάσω πήραν την κορούλα τους αγκαλιά.
- Παπαδημητρίου - Αλμπάνης: Είναι μαζί και διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού.
- Βίκι Βαράντι-Μέγιερι: Ένα μοντέλο έβαλε "γκολ" στον άσο του Θρύλου.
 
 
 
 
 Πηγή

Beyonce - Dance For You - New Videoclip

 Το νέο βίντεοκλιπ "Dance For You" της Μπιγιονσέ (Beyonce) έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.Το video θα συμπεριληφθεί στo νέο DVD της Μπιγιονσέ με τίτλο "Live at Roseland The Elements of 4" που κυκλοφορεί αυτόν το μήνα.
 
 Όπως μας "αποκαλύπτει και ο τίτλος, τί πιο ταιριαστό με αυτό το βίντεοκλιπ από ένα μοναδικό χορό από την Μπιγιονσέ για ..τον εκλεκτό της!
 
 Δική σας..!
 





Πηγή 
http://www.starwalkersng.gr/node/617

Για την Εθνική Πινακοθήκη

Αυτή την περίοδο λειτουργεί η έκθεση «Στα άδυτα της Εθνικής Πινακοθήκης». Σε αυτήν εκτίθενται, όπως μπορεί κανείς να το εικάσει από τον τίτλο της, διάφοροι πίνακες ζωγραφικής που φυλάσσονται στις αποθήκες του εν λόγω μουσείου και γι’ αυτό παραμένουν αρκετά άγνωστοι στο ευρύ φιλότεχνο κοινό. Εκτός από τους πίνακες ελλήνων ζωγράφων, εκτίθενται και κάποιοι άλλοι ξένων καλλιτεχνών, που είναι, στη συντριπτική τους  πλειονότητα και με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό, κάκιστοι. Αναρωτιέμαι τι γυρεύουν τέτοιοι πίνακες σε μιαν Εθνική Πινακοθήκη, η οποία πρέπει να έχει ως αποκλειστικό στόχο την έκθεση και προβολή της ελληνικής τέχνης, που παραμένει  άγνωστη έξω από την ελληνική επικράτεια. Αναρωτιέμαι ποιοι ξένοι τουρίστες να θέλουν να δουν στην Ελλάδα δείγματα δυτικής ζωγραφικής πέμπτης διαλογής, όταν στις πινακοθήκες των χωρών τους μπορούν να θαυμάσουν τα αριστουργήματα της παγκόσμιας ζωγραφικής. Τι μπορεί άραγε να τους προσφέρει ένας μετριότατος πίνακας αγνώστου ζωγράφου της ήσσονος Σχολής της Γένοβας.
        Η Εθνική Πινακοθήκη θα μπορούσε κάλλιστα να πουλήσει όλους ετούτους τους ξένους πίνακες ζωγραφικής μέσω διεθνών οίκων δημοπρασιών και με τα χρήματα που θα εισέπραττε να αγοράσει πίνακες ελλήνων καλλιτεχνών, ώστε να εμπλουτίσει τις συλλογές της, υπηρετώντας επάξια τον καθαυτό σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε.
 
 
        Φοίβος Ι. Πιομπίνος 
 
 
 
 
 
Πηγή

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεκινάει τις εμφανίσεις του!

Από αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 όπως και κάθε Παρασκευή ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεκινάει τις εμφανίσεις του με το συγκρότημά του στο Koo-Koo.
 
 Ετοιμαστείτε για μοναδικές και απρόβλεπτες βραδιές. Ο Λεωνίδας Μπαλάφας με την μπάντα του θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις δισκογραφικές του δουλειές και πολλές άλλες εκπλήξεις!




Πηγή 
http://www.starwalkersng.gr/node/614

Kinect αποκλειστικά για Windows το 2012

H Microsoft υποσχέθηκε ότι μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει ειδική συσκευή Kinect για Windows. To Kinect είναι μία συσκευή που χρησιμοιποιείται στο XBox 360, με την οποία μπορείς να παίζεις χωρίς τηλεχειριστήριο με κινήσεις του σώματός σου αναλόγα με το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος καθισμένος στο γραφείο του με ένα pc! 
 
  H Microsoft τα λαμβάνει όλα αυτά υπόψιν της και δηλώνει ότι η καινούργια διασκευή Kinect θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει και κινήσεις από απόσταση 50 εκ. (κάτι που δεν το κάνει στο XBox 360)
 
  Αναμένουμε!




Πηγή 
http://www.starwalkersng.gr/node/613

"Anyway" - Gee-Lo Green - Το νέο βίντεοκλιπ

"Anyway", το καινούργιο βίντεοκλιπ που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα ο Τζι-Λο Γκριν (Gee-Lo Green)! To κομμάτι περιλαμβάνεται στην τρίτη επανέκδοση του 3ου σόλο άλμπουμ του Τζί-Λο, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.
 
  O Τζι-Λο Γκριν είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Gnarls Barkley και αυτό τον καιρό κριτής στο τάλεντ σόου "The Voice".
 
  Όλο δικό σας!





Πηγή 
http://www.starwalkersng.gr/node/612

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Το μεγάλο Comeback της Adele

 H Adele επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα στις στον τελικό του X Factor, μετά από την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

 Συγκεκριμένα η 23χρονη Βρετανή τραγουδίστρια  θα εμφανιστεί στην σκηνή του Wembley Arena, στις 11 Δεκεμβρίου του 2011, με κοινό που αναμένεται να ξεπερνάει τους 10.000.

 Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και αναμένουμε την εμφάνισή της!






Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/609

Δέσποινα Βανδή - Μου ΄χεις Περάσει - Το νέο της τραγούδι

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Μου ΄Χεις Περάσει" μέσω του YouTube για το 2011.
 
  Σε μουσική του Γαβρίλη Μώσαα αλλά στίχους, παραγωγή και ενορχήστρωση από τον Φοίβο αναμένεται να μας απασχολήσει φέτος τον χειμώνα!
 
  Ακούστε το εδώ!






Πηγή 
http://www.starwalkersng.gr/node/608

Official Charts Company : Οι μεγαλύτερες πωλήσεις μουσικών άλμπουμ το 2011

Μέσα στο 2011 είδαμε - ακούσαμε - μία πληθώρα τραγουδιών. Θα σας παρουσιάσουμε τα επίσημα αποτελέσματα πωλήσεων από ην Official Charts Company για το 2011 ,μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο μήνας είναι ακόμη Νοέμβριος οπότε τίποτα δεν είναι απόλυτο. Παρ' όλ' αυτά ας ρίξουμε μια ματιά.


 
1. Jessie J: 'Who You Are'
2. Ed Sheeran: '+'
3. Noel Gallagher's High Flying Birds: 'Noel Gallagher's High Flying Birds'
4. The Vaccines: 'What Did You Expect From The Vaccines?'
5. Katy B: 'On A Mission'
6. Beady Eye: 'Different Gear, Still Speeding'
7. Nicole Scherzinger: 'Killer Love'
8. Hugh Laurie: 'Let Them Talk'
9. Matt Cardle: 'Letters'
10. The Throne (Jay-Z and Kanye West): 'Watch The Throne'
 
 
 
 
Πηγή
 
 
 
 
 
 
 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Για τo Μουσείο Γουλανδρή

 Πρόσφατα επισκέφθηκα για πολλοστή φορά το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Γουλανδρή, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, σε λίγο δεν θα ανταποκρίνεται πλήρως στον τί-τλο που φέρει, αφού έχει αρχίσει να κατακλύζεται από εκθέματα άλλων περιόδων της αρχαιοελληνικής τέχνης. Όμως αυτό το ζήτημα δεν είναι του παρόντος. 
         
               Στο εν λόγω μουσείο διοργανώνονται ως επί το πλείστον εξαιρετικά ενδιαφέρουσες  και επιστημονικά τεκμηριωμένες εκθέσεις. Ωστόσο οι εκθέσεις αυτές δεν πραγματοποι-ούνται σε χώρους   ειδικά  προορισμένους για να δέχονται τέτοιου είδους και ενδιαφέρο-ντος εκδηλώσεις, αλλά σε ένα ωραιότατο μεν, πλην όμως εντελώς ακτάλληλο οίκημα του περασμένου αιώνα. Έτσι, στους   μικρούς, για τα σύγχρονα δεδομένα, εκθεσιακούς  χώρους που άλλοτε ήταν τα δωμάτια μιας πλούσιας, αστικής οικογένειας, και μάλιστα όχι στις αίθουσες υποδοχής του σπιτιού, αλλά στα δωμάτια του επάνω ορόφου που θα χρησί-μευαν, υποθέτω, ως υπνοδωμάτια, αναγκάζονται να στριμωχθούν οι επισκέπτες της ε-κάστοτε έκθεσης για να θαυμάσουν, να μελετήσουν και να παρατηρήσουν ενίοτε εκατοντάδες αντικείμενα μικρογλυπτικής, ακόμα και σφραγιδόλιθους και νομίσματα. Γίνεται, νομίζω, αντιληπτό το πρόβλημα που δημιουργείται έστω και με δέκα άτομα μέσα στο ίδιο δωμάτιο. Το πρόβλημα καταντάει ακόμα πιο ανυπόφορο και η επίσκεψη γίνεται κόλαση όταν στους ίδιους αυτούς χώρους στριμώχνονται ταυτόχρονα τέσσερις τάξεις -ναι τέσσερις!- από διαφορετικά σχολεία, με βαριεστημένα σχολιαρόπαιδα και τον συνακό-λουθο, αναμενόμενο εκ μέρους τους, χαβαλέ, με τούς εκνευρισμένους συνοδούς-δα-σκάλους τους  καθώς και δύο μικρές ομάδες ξένων περιηγητών με τους φωνασκούντες ξε-ναγούς τους. Τι χρωστάει ο μεμονωμένος επισκέπτης να υφίσταται τέτοια ταλαιπωρία, έχοντας μάλιστα πληρώσει το ακριβό εισιτήριο, αναγκαζόμενος εκ των πραγμάτων να κάθεται ώρα πολλή στην ουρά για να θαυμάσει ένα περίαπτο ή να πηγαίνει αντίθετα από τη φορά της έκθεσης για να προλάβει την ελεύθερη από κόσμο γωνιά κάποιας προθήκης. Και πώς να γίνει διαφορετικά, θα μου πείτε; Θα μπορούσε, κατά τη γνώμη μου, να καθιερωθεί μία ημέρα εβδομαδιαίως, που θα καθίσταται εκ των προτέρων γνωστή στο κοινό, κατά την οποία θα επιτρέπεται η επίσκεψη των ομάδων. Μόνον έτσι θα παραμείνει απόλαυση -όχι πολιτιστικός εξαναγκασμός- η επίσκεψη της όποιας θεματικής έκθεσης. Τούτο βέβαια θα μπορούσε να ισχύσει και για όλα τα μουσεία. Άλλωστε αυτό εφαρμόζεται και σε κάποια μουσεία του εξωτερικού.
 
 
 
 
Πηγή

Lady Gaga: Νιώθω ευλογημένη που μεγάλωσα με πρότυπο.. τη Mαντόννα

Για άλλη μία φορά η Lady Gaga διαψεύδει τις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε κόντρα με τη Madonna  και επιπλέον να την αντιγράφει.

  Η βρετανική εφημερίδα Mirror είχε ξεκινήσει τις φήμες αυτές από τότε που ρωτήθηκε η Mαντόννα στην πρεμιέρα της ταινίας της "W.E" σχετικά με τη Lady Gaga και απάντησε "Lady who?".

  Πάντως η ίδια η Lady Gaga δήλωσε: "Η Mαντόννα με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Νιώθω ευλογημένη που μεγάλωσα με πρότυπο μία τόσο υπέροχη γυναίκα. Σε εκείνη οφείλεται το ότι κάνω αυτό που κάνω σήμερα. Και μ'αρέσει και το καινούργιο της single. Αυτό που διέρρευσε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας".

  Εμείς από τη δική μας πλευρά ας αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι το τραγούδι της Lady Gaga "Born This Way" είναι ολόιδιο με το Express Yourself" της Mαντόννα. Ας τις αφήσουμε ωστόσο να τα βρούν μεταξύ τους.. 




Πηγή