Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

H Realnews αυτής της Κυριακής


Με τίτλο: "Yπόγειες διεργασίες για νέο κόμμα!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που συμμετέχουν σε συναντήσεις για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. ΗRealnews αποκαλύπτει "μυστικό δείπνο που έγινε πριν από λίγες ημέρες στον Λυκαβηττό", αλλά και ποιο όνομα έπεσε στο τραπέζι για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα. Η εφημερίδα αναφέρει τι προτείνουν στον Γ.Παπανδρέου οι συνεργάτες του και τι εκμυστηρεύεται στο στενό του περιβάλλον ο Ευάγ. Βενιζέλος.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ηλίας Μόσιαλος, ο οποίος σε συνέντευξή του λέει: "Κυβέρνηση Παπαδήμου τουλάχιστον μέχρι και τον Σεπτέμβριο" - "Να συμφωνήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για κυβερνητική συνεργασία και μετά τις εκλογές".
 
Τις διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό σχολιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το άρθρο του που έχει τίτλο "Θα γίνει... πρωθυπουργός;" κι αναφέρεται στον καθηγητή Παπαδήμο.
 
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
 
- Ελευθεροτυπία: Ηχηρή απουσία. Μετά από 36 χρόνια το μέλλον είναι αβέβαιο. Δύσκολες ώρες για την ιστορική εφημερίδα - Τι καταγγέλλουν οι δημοσιογράφοι της.
 
- Αποκλειστική συνέντευξη του Τσαρλς Νταλάρα: Ο τραπεζίτης που χαρακτηρίζει "ηγέτη" τον... Παπαδήμο - Τι λέει για το κούρεμα του χρέους, την ανάπτυξη και τους Ελληνες επιχειρηματίες.
 
- 10 μέτρα-φωτιά φέρνει το μνημόνιο 2: Περικοπές και στο επίδομα των ανέργων - "Ψαλίδι" στους μισθούς δικαστικών, στρατιωτικών, γιατρών και σωμάτων ασφαλείας.
 
- Από τις πασαρέλες στο άρθρο 99: Η άνοδος και η πτώση του επιχειρηματία της γυναικείας μόδας Αλέξη Ανδριώτη.
 
- Και ο Σημίτης θέλει την παραλία του! Με όπλο μια... φραγκοσυκιά ο πρώην πρωθυπουργός στράφηκε εναντίον του Δημοσίου, διεκδικώντας τον αιγιαλό μπροστά από το σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους.
 
- Πρόκληση στην εποχή της κρίσης: Golden boys στη ΔΕΗ με μισθό 9.000 ευρώ.
 
Στη Reallife μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:
 
- "Θέλω να ξεφύγω από τον εφιάλτη": Η Ολγα Φαρμάκη ανοίγει την καρδιά της τόσο για τη  νέα περιπέτεια υγείας της αδερφής της, όσο  και για την απόφασή της να ανέβει στο πάλκο.
 
- "Εγώ έκανα την πρόταση γάμου!": Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά για τον σύζυγό της Αντώνη, τα συναισθήματα από το Junior Master Chef και το όνειρο για ένα παιδί.
 
- Καλλιτέχνες στην εποχή της κρίσης: Ηλεκτρολόγοι, σερβιτόροι και μεταφραστές... είναι κάποια από τα επαγγέλματα που κάνουν λόγω των περικοπών σε σίριαλ και θέατρα.
 
- Κατερίνα Παπουτσάκη - Πέτρος Λαγούτης: Ερωτική απόδραση στο Ντουμπάι.
 
- Μαρακάκης-Μαντούβαλου: Ο Γιάννης βρήκε λιμάνι στην αγκαλιά της Σοφίας.
 
- Αθηνά Ωνάση: Η αγωνία και τα γούρια της χρυσής κληρονόμου για τον Ντόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου