Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Καλώς μας ήρθε το νέο iPad !!

Το νέο iPad είναι πλέον γεγονός! Η πρώτη παρουσίαση της νέας ταμπλέτας της Apple έγινε την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο Yerba Buena Center for the Arts, στο Σαν Φραντσίσκο, και είχε τεράστια επιτυχία.
    Πολλές φήμες και διάφορα βίντεο που υποτίθεται πως απεικόνιζαν το iPad 3 είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες αλλά τα ακριβή χαρακτηριστικά του επιβεβαιώθηκαν μετά την παρουσίασή του και είναι τα εξής:Διαθέτει πράγματι πολύ βελτιωμένη οθόνη όπως αναμέναμε, με ανάλυση 2048 x 1536 και Retina Display. Η κάμερά του φτάνει τα 1080p, επομένως θα τραβάει βίντεο Full HD και έχει ανάλυση 5MP, ενώ το optics sensor της συσκευής προέρχεται από το iPhone 4.
    Ο επεξεργαστής του θα είναι ο A5X με τετραπύρηνη επεξεργασία εικόνας, θα διαθέτει δηλαδή 4 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα απ' ό,τι η NVIDIA Tegra 3.
    Η μπαταρία του θα έχει διάρκεια λειτουργίας δέκα ολόκληρες ώρες, ή εννέα ώρες στη λειτουργία 4G. Το πάχος του παραμένει ελάχιστο, μόνο 9χιλ.
Φυσικά υποστηρίζει EV-DO, HSPA+ και LTE.
    Οι τιμές του τελικά κινούνται στα επίπεδα του iPad 2 δηλαδή:
    16GB 499 δολάρια (περίπου 375 ευρώ)
    32GB 599 δολάρια (περίπου 450 ευρώ)
    64GB 699 δολάρια (περίπου 530 ευρώ)
    Οι συσκευές με 4G θα χρεώνονται 129 δολάρια (περίπου 100 ευρώ) επιπλέον.
    Σήμερα κυκλοφόρησε επίσης η εφαρμογή iPhoto, η οποία είναι διαθέσιμη προς 4.99 δολάρια (3.70 ευρώ). Πρόκειται για μία πολύ εντυπωσιακή εφαρμογή σε ό,τι αφορά την επαγγελματική επεξεργασία εικόνας καθώς υποστηρίζει εικόνες μέχρι 19MP.
    Το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο από 16 Μαρτίου, αλλά μπορείτε ήδη να το προπαραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Η εταιρία βέβαια δεν έχασε χρόνο, αφού έχει ήδη κυκλοφορήσει διαφήμιση για την καινούργια της ταμπλέτα, εστιάζοντας κυρίως στην εκπληκτική της οθόνη. Δείτε την:





Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/827 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου