Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Διαλύονται οι One Direction;

 Mε αρκετή λύπη οι One Direction ανακοίνωσαν την αποχώρηση ενός από τα μέλη του συγκροτήματος, του Zayin Malik, λόγω ενός θανάτου στην οικογένεια του. Όπως καταγράφει το "The Juice", ο Harry Styles ανέβασε ανακοίνωση στο Twitter του με την οποία λέει ότι «Ο Zayin βίωσε μια τεράστια απώλεια στην οικογένεια του, γι`αυτό πρέπει να πάει σπίτι για μερικές μέρες και δεν θα είναι μαζί μας στις συναυλίες που θα κάνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες.»
 
Μέσα στις επόμενες ώρες, είχε ήδη δημιουργηθεί ένα trending topic στο Twitter αφιερωμένο στον Zayin, με τίτλο @staystrongZayin  ενώ ο ίδιος έχει έμμεσα απαντήσει στους φίλους του, με ένα μήνυμα που υποδηλώνει ότι αυτές τις μέρες μένει μακριά από την μουσική, για να προσευχηθεί για τους αγαπημένους του. Πάντως, κρίνοντας από το μήνυμα της μπάντας στο Twitter, η αποχώρηση του Zayin θα έχει μάλλον προσωρινό χαρακτήρα..
 
Οι One Direction βρίσκονται σε  περιοδεία μαζί με τους Big Time Rush προκαλώντας ντελίριο πανικού στους fans τους, σε όποια πόλη έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής! 
 
 
 
 
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου