Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

H Realnews κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο

Με τίτλο: "Θα χρειαστείτε και νέο κούρεμα" κυκλοφορεί, εκτάκτως αυτό το Σάββατο, η Realnews. Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του συμβούλου του Σόιμπλε, Κλέμενς Φούστ, ο οποίος εκτιμά ότι "η λύση για το χρέος δεν είναι οριστική". Μιλώντας στη Realnews ο Κ.Φούστ σημειώνει: "η αίσθησή μου είναι ότι το κούρεμα του χρέους κατά 50% δεν είναι αρκετό και δεν είναι ξεκάθαρο πόσες τράπεζες θα συμμετέχουν σε αυτό".  Επίσης προσθέτει: "δεν είμαι πεπεισμένος ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές με ένα επίπεδο χρέους στο 120% του ΑΕΠ". 
 
H Realnews στη Β' Έκδοση της και υπό τον τίτλο: "Το πολιτικό σύστημα αποδοκιμάζεται" έχει εκτενές ρεπορτάζ απο τις διαμαρτυρίες στις παρελάσεις αγανάκτησης. Παράλληλα, δημοσιεύει πληροροφορίες, αλλά και τις αντιδράσεις μετά τη ματαίωση της στρατωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και τα επεισόδια σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. 
 
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
 
- "Τσάϊ και...τυρόπιτες με  θέα τον Παρθενώνα": Η Realnews μπήκε στο ξενοδοχείο του Χόρστ Ραιχενμπάχ και κατέγραψε τις παρέες και τις συνήθειές του.
- "Ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας Πρωθυπουργός": ο Γερμανός βουλευτής Ντίτερ Ντέμ εξαπολύει επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ και κρίνει τον επικεφαλής της task force.
- "Η Ελλάδα  πλέον έχει χρεωκοπήσει": Μιλά στην εφημερίδα ο αναλυτής του οίκου Fitch Κρις Πράις.
- "Γιώργος και Αντώνης να γίνουν υπουργοί υπό άλλον Πρωθυπουργό": Μιλά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.
- Οι γραμματείς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ παραχωρούν αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης δηλώνει: "το ΠΑΣΟΚ ούτε είναι ούτε θα έχει την τύχη της Ένωσης Κέντρου". Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σημειώνει: "με τη ΝΔ δεν θα αποφασίζουν άλλοι για την πατρίδα μας".
- Ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο Κατάρ: "Μπίζνες με ράσα και κελεμπίες".
 
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
 
- "Η Σουηδέζα που έκλεψε τον Πάρι": Ο Κασιδόκωστας βρήκε το λιμάνι του-Πώς η Μαρτίνα στήριξε το γιό της Μαριάννας Λάτση στην περιπέτεια υγείας που είχε ο πατέρας του, Γρηγόρης.
- Μια πριγκίπισσα στην "Τόλμη και γοητεία": η κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, καθώς θα συμμετέχει στο φετινό κάστ της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς.
- Η φοιτήτρια που θέλει το στέμμα της Μις Κόσμος: Η Ελένη Μιαρίτη πάει Λονδίνο-Στις 120 ομορφότερες κοπέλες του κόσμου η Ελληνίδα καλλονή.
- Συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη: "Ζούσα στην κοσμάρα μου! Πρόσφατα ξύπνησα...". Ο δαιμόνιος μάνατζερ μιλά για την οικονομική κρίση, τον Δήμο της Αθηνας, τον έρωτα και την ελληνική τηλεόραση.
- Ο Αιμίλιος Λιάτσος ανοίγει την καρδιά του και αποκαλύπτει: "δεν πρόκειται να ξανακάνω κεντρικό δελτίο ειδήσεων".
- Φωτορεπορτάζ απο τη βόλτα του Φρανσουά Μοντεστό με τη Βαλεντίνα του στη Γλυφάδα.
- Ζίνα Γλου: Η εικοσάχρονη σχεδιάστρια έχει κατακτήσει την αθηναική ελίτ.
 
 
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου