Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"rEVOLVEr", το νέο album του T-Pain

Μετά το πλατινένιο hit "Best Love Song" με τον Chris Brown, και το ανερχόμενο single "5 Ο'Clock" με τον Wix Khalifa και την Lilly Allen, ο T-Pain επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο album. Θα είναι το τέταρτο κατά σειρά studio album του. Είναι η συνέχεια του προηγούμενου πλατινένιου του album "Thr33 Ringz" (2008) και θα ονομάζεται "rENOLVEr". Ο T-Pain δήλωσε ότι το καινούργιο του αυτό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2011.

  «Τo rEVOLVEr περιλαμβάνει εξαιρετικό υλικό», δήλωσε ο T-Pain.  «Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα σε αυτό το album. Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι θα ήθελα να περιλάβω σ'αυτό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ότι θα αγγίξει όλους τους θαυμαστές μου κι ακόμα περισσότερους. Έχω αναπτύξει ένα νέο ακροατήριο από το υλικό τηςTaylor Swift, τα διαφημιστικά της Bud Light και της Toshiba μέχρι και το μικρόφωνο και το Application T-Pain. Υπάρχει μουσική για όλους σε αυτό το album, όμως σίγουρα παραμένει και ο κλασικός T-Pain την ίδια στιγμή».

   Ενώ το "5 O'Clock", το δεύτερό του κατά σειρά single, ακόμη ανεβαίνει στα charts, όλοι αναμένουμε την καινούργια του επιτυχία. Το "5 O'Clock" ήδη πάει πολύ καλά και το Pop Crush του έδωσε 3 ½ αστεράκια από 4 ενώ έγραψε ότι το "5 O’Clock" είναι ένα δυνατό track με φρέσκο, διαφορετικό ήχο από τα περισσότερα που παίζουν στο ραδιόφωνο αυτή τη στιγμή». Επίσης ο  Perez Hilton το χαρακτήρισε « Τόσο ωραίο. Είμαστε εθισμένοι σε αυτό το τραγούδι!»

Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/531



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου