Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"The Raid" - Το νέo soundtrack από τον Mike Shinoda (Linkin Park)

Έρχεται στους κινηματογράφους μία νέα ταινία με ανατρεπτικό σενάριο και περιπετειώδη διάθεση. Τιτλοφορείται "The Raid". Τη μουσική επένδυση της ταινίας συνέθεσε ο Mike Shinoda, μοναδικός πολυοργανίστας και συνθέτης των Linkin Park.

   Στο soundtrack ο Mike Shidona συνεργάζεται και με τον Joe Trapanese, από τους Daft Punk, γνωστοί από  την τρομερή μουσική επένδυση της ταινίας "Tron Legacy".

   Ο ίδιος ο Mike Shidona μίλησε στο Billboard.com γι' αυτή τη νέα δουλειά του: «Με έχουν πλησιάσει πολλές φορές για να δουλέψω στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τόσο προσωπικό. Δεν είναι κάτι που θέλω να το κάνω μόνιμα. Για μένα προηγούνται οι δίσκοι των Linkin Park, αλλά σίγουρα είναι κάτι που το διασκέδασα και το αγάπησα πολύ. Ένα μεγαλεπήβολο, high energy μουσικό θέμα, μέσα από μία πολύ καλή συνεργασία με τα παιδιά της παραγωγής και τη δισκογραφική μου εταιρία».

   Η υπόθεση της ταινίας "The Raid"εξελίσσεται στην Ινδονησία, σε ένα απροσπέλαστο καταφύγιο όπου έχουν μαζευτεί οι πιο σκληροί τρομοκράτες και κακοποιοί όλου το κόσμου... Χαμός!





Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/557

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου