Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

H Realnews αυτής της Κυριακής


Με τίτλο: «"Εξέγερση" βουλευτών» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews, η οποία φιλοξενεί ρεπορτάζ και δηλώσεις μελών του εθνικού Κοινοβουλίου, που υπό την πίεση της κοινωνίας αρνούνται ψήφο στα νέα μέτρα. Μέσω της εφημερίδας 20 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Παράλληλα, βουλευτές δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση εάν υπαχθεί στο βρετανικό δίκαιο.
 
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Πολιτική φτώχεια..." και αναφέρεται στις δραματικές επιπτώσεις της κρίσης στη ζωή και την καθημερινότητα των Ελλήνων.
 
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
 
- 4 αγκάθια για το κούρεμα του χρέους. Σκληρό πόκερ με πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια. Μέρκελ και Λαγκάρντ πιέζουν για άμεση και οριστική λύση.
 
- Τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να δηλώνει: "Εθνική συνεννόηση και μετά τις εκλογές με αυτοδυναμία της Ν.Δ.".
 
- Τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Σταυρόπουλο να λέει μεταξύ άλλων: "Συνταγματική ρύθμιση για άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο".
 
- Το ξέσπασμα του Μίκη Θεοδωράκη: "Το σύστημα εξουσίας έχει σαπίσει και δηλητηριάζει το έθνος".
 
- Ρεπορτάζ για τον "γάμο σκανδάλων": Το δεξί χέρι του Ακη και το κύκλωμα των εφοριακών. Ο ρόλος του Γ.Μπέλτσιου, η μυστηριώδης γυναίκα και η αμαρτωλή URBANICA.
 
- Πρόκληση χωρίς όριο: Τι αποκαλύπτει στην εφημερίδα ο ειδικός φρουρός που τραυμάτισε ο Κίμων Κουλούρης: "Είστε χοντροί και τεμπέληδες των 500 ευρώ".
 
- Το μυστικό της δασκάλας: "Ηταν ένας έρωτας καλοκαιρινός". Η εξομολόγηση της 22χρονης που κατηγορείται για την αποπλάνηση του 15χρονου μαθητή.
 
 
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
 
- Δώρο-έκπληξη από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην αγαπημένη του: Ενα πλωτό "διαμάντι" για τη Ζέτα.
 
- Ελλη Κοκκίνου: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Μπόγρη.
 
- Θάνου-Παρθένης: Η ξαφνική πρόταση και το μονόπετρο.
 
- Φραγκάκη-Κοτταρίδης: "Βελούδινο" διαζύγιο. Μέσα στις γιορτές η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος υπέγραψαν το διαζευκτήριο, δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους.
 
- Μαρτίνα Ιβανσον: Εκανε τατουάζ στο χέρι τα αρχικά του Πάρι Κασιδόκωστα.
 
- Γιώργος Χωραφάς: Μπήκε στην κουζίνα για καλό σκοπό.
 
- Μαρία Ηλιάκη: Χώρισε με τον Γιόχαν λίγο πριν από τον γάμο.
 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου