Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Mad Video Music Awards 2012: Οι μεγάλοι νικητές

Πολλές live εμφανίσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι και φυσικά πολύ κέφι και μουσική στα Mad Video Music Awards που έγιναν την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do και ανάδειξαν τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες για αυτή τη χρονιά.

Την παρουσίαση των βραβείων έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς με τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη και πάρα πολλοί καλλιτέχνες εμφανίστηκαν live στην σκηνή του Tae Kwon Do και ανέβασαν τους ρυθμούς με τα ανεβαστικά κομμάτια τους. Αυτοί ήταν ο Claydee, η Demy, οι House Twins, οι koZA Mostra, οι Lucky Man Project, οι Onirama, οι Οtherview, οι Playmen, οι Professional Sinnerz, η Shaya, οι Slick Beats, ο Stan, οι Stavento, οι The Fade, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, ο Δήμος Αναστασιάδης, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίκος Γκάνος, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, οι ΜΕΛΙSSES, ο Μηδενιστής, οι NEBMA, η Πάολα, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Κατερίνα Στικούδη, η Ελένη Φουρέϊρα και ο Μιχαλης Χατζηγιάννης.

Ποιο ήταν όμως οι μεγάλοι νικητές των μουσικών βραβείων; Το βραβείο για το Video Clip της χρονιάς πήρε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και το τραγούδι «Θάρρος Ή Αλήθεια»;, ενώ για Video Clip Mad Greekζ το μεγάλο βραβείο πήρε ο Νίκος Βέρτης με το «Αν είσαι ένα αστέρι». Τα βραβεία Pop Video Clip και Sexy Video Clip απέσπασε η Ελένη Φουρέιρα με το τραγούδι της «Raggaeton» και οι OtherView πήραν το βραβείο στην κατηγορία Video Clip Dance με το «I Am The One (feat. Mark Angelo)».

Το βραβείο για το καλύτερο Rock Video Clip πήραν οι Μέλισσες με το «Σαν Σκιά», ενώ για το καλύτερο Hip Hop/Urban Video Clip ο Μηδενιστής για το «Μια ζωγραφιά (feat. Demy)», ο οποίος βραβεύτηκε, μαζί με την Demy, για το ίδιο τραγούδια και για την επιτυχημένη αυτή συνεργασία, στην κατηγορία Ντουέτο-Συνεργασία και στην κατηγορία καλύτερου Alternative Video Clip των Mad Video Music Awards νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος με το «Να με καταστρέψεις γλυκά».

Fashion Icon σε Video Clip αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης για την εμφάνισή του στο Video Clip του κομματιού «Μην Πας Πουθενά», ενώ η Δέσποινα Βανδή τιμήθηκε για το χαρακτηριστικό «Έχει ο καιρός γυρίσματα» στην κατηγορία Στίχος-Ατάκα.

Το βραβείο Γυναίκα Καλλιτέχνις απέσπασε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πήρε συνολικά δύο βραβεία, αφού η επιτυχία της «Baby It's Over» αναδείχθηκε και Mad Radio 106.2 Track Of The Year. Δύο βραβεία κατέκτησε επίσης και ο Σάκης Ρουβάς, στις κατηγορίες Άνδρας Καλλιτέχνης και Καλλιτέχνης της Χρονιάς.

Οι Vegas πανηγύρισαν επί σκηνής για το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος, και τέλος, η Demy πήρε το βραβείο στην κατηγορία Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.



Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/1170

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου