Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τα χαρακτηριστικά του νέου Xbox 720

    Μια μυστηριώδης διαρροή εμπιστευτικού εγγράφου της Microsoft έγινε αφορμή για να μάθουμε τα χαρακτηριστικά του Xbox 720. Πρόκειται για το 56 σελίδων έγγραφο «Xbox-720-9-24-Checkpoint-Draft-1, το οποίο είχε δημοσιευτεί στο scribd.com και τώρα έχει αφαιρεθεί.   Σε αυτό αναφέρεται ότι η νέα κονσόλα της εταιρίας θα γίνει διαθέσιμη το 2013, παράλληλα με το Kinect 2. Το κόστος της θα  ανέρχεται σε 300 δολάρια.
Ειδικά για το Kinect 2 μαθαίνουμε ότι θα αναγνωρίζει μέχρι και τέσσερα άτομα τα οποία μάλιστα θα μπορούν να παίζουν καθιστά.  Αυτό θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ξεκούραστο.
    Ως προς την υπολογιστική ισχύ της νέας κονσόλας, αυτή θα είναι 4-6 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του 360, ενώ θα διαθέτει και BluRay drive.
Αυτό που πραγματικά τραβά την προσοχή όμως είναι η χρήση της τεχνολογίας Fortaleza. Αυτή περιλαμβάνει γυαλιά augmented reality, τα οποία μάλιστα θα ενσωματώνουν WiFi και 4G. Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις της συσκευής, αν ισχύουν όσα αναφέρονται στο έγγραφο, η Microsoft ελπίζει να πουλήσει συνολικά 100 εκατομμύρια τεμάχια σε ορίζοντα δεκαετίας.
    Θα είναι άραγε πράγματι αυτά τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου Xbox; Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.




Πηγη
http://www.starwalkersng.gr/node/1151

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου