Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Οι Μπήτς Μπόυς (Beach Boys) ξανά μαζί

 Οι  Μπήτς Μπόυς, συγκρότημα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του '60, επανενώθηκαν και κυκλοφόρησαν ένα νέο single ύστερα από δύο δεκαετίες με τίτλο «That's Why God Made the Radio» ("Γι’ αυτό ο Θεός επινόησε το ραδιόφωνο").
    Το τραγούδι θα είναι το πρώτο single ενός άλμπουμ, το οποίο προετοίμαζε το συγκρότημα ενόψει της περιοδείας του για την 50η επέτειο από την ίδρυσή του. Η περιοδεία τους  ξεκίνησε την Τρίτη 24 Απριλίου. Ο τίτλος του άλμπουμ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, αναμένεται όμω να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου.
    Τα μέλη του αρχικού συγκροτήματος, οι Αλ Ζαρντέν και Μπράιαν Ουίλσον, θα συνεργαστούν με τους Μπρους Τζόνστον και Ντέιβιντ Μαρκς για τις ανάγκες της κυκλοφορίας του άλμπουμ και της περιοδείας τους, καθώς οι αδελφοί του Ουίλσον, Καρλ και Ντένις, οι οποίοι ήταν από τα πρώτα μέλη του συγκροτήματος στη δεκαετία του΄60, δεν  βρίσκονται πλέον εν ζωή.
    Εξηντάρηδες και εβδομηντάρηδες σήμερα οι  Μπήτς Μπόυς επανενώθηκαν και ξεκίνησαν την επετειακή τους περιοδεία σε σαράντα  πόλεις από το Φίνιξ της Αριζόνας. Θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, και στο Φεστιβάλ Τζαζ της Νέας Ορλεάνης και στο μουσικό φεστιβάλ Μποναρού.




Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου