Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) ετοίμαζε solo άλμπουμ πριν από το θάνατό του!

Ο πρώην κιθαρίστας των Hole και φίλος των Courtney Love - Kurt Cobain, ο ΄Ερικ ΄Ερλαντσον (Eric Erlandson), σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ο Kερτ, λίγο πριν πεθάνει, προετοίμαζε μια σόλο δισκογραφική δουλειά, που ίσως να άλλαζε τη ροή της σύγχρονης μουσικής.
    Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο Letters To Kurt[Γράμματα προς τον Κερτ], ο ΄Eρλαντσον μίλησε στο Fuse.tv για τα τραγούδια του Kερτ που δεν τα ακούσαμε ποτέ: "Η προοπτική του ήταν να δουλέψει πάνω σε ένα σόλο album με εντελώς διαφορετικά άτομα. Ήμουν ενθουσιασμένος με αυτά που είχα ακούσει. Είχα την τύχη να τον ακούσω να παίζει μπροστά μου τα νέα του τραγούδια. Γι`αυτό είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ όταν έφυγε από τη ζωή. Είχα στο νου μου πως: "τώρα δεν έκοψε απλως μια ζωή, αλλά και ένα μήνυμα για τον κόσμο. Ποιος ξέρει πού θα πήγαινε η μουσική μετά από αυτό;"
    Το ενθαρρυντικό όλης αυτής της υπόθεσης, σύμφωνα με τον ΄Eρικ ΄Eρλαντσον, είναι ότι αυτό το μουσικό "χρυσωρυχείο" ίσως ν'αποκαλυφθεί κάποια στιγμή στα αυτιά των θαυμαστών του: "Έχω ακούσει πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω κάποια "ωμά", ακουστικά demos και αυτό θα είναι κάτι αρκετά προσωπικό και πιο έντονο συναισθηματικά από το box set που κυκλοφόρησε το 2004 ("With The Lights Out"). Υπήρχαν και τότε αυτά τα demos, αλλά δεν είχαν παρουσιαστεί στο κοινό".
    Πρόσφατα οι Krist Novoselic - Dave Grohl μπήκαν ξανά στο στούντιο μαζί με τον παραγωγό Butch Vig ("Nevermind" των Nirvana) προκειμένου να δουλέψουν πάνω σε νέο μουσικό υλικό για το ντοκυμαντέρ των Sound City Music Studios.



Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/950

1 σχόλιο: