Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III

   Στις 3 Μαΐου η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά τη συσκευή κινητού τηλεφώνου, που όλοι οι λάτρεις της Anroid και της Samsung την περιμένουν ανυπόμονα: το Samsung Galaxy S III!
    Το κινητό θα παρουσιαστεί σε μεγάλο συμβάν στο Λονδίνο, παρ' όλα αυτά πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του έχουν ήδη διαρρεύσει. Καταρχάς φαίνεται ότι η εμφάνιση του θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη του SII καθώς θα  είναι περισσότερο καμπυλωτό. Ως προς το υλικό κατασκευής του, δεν θα είναι κεραμικό ή αλουμίνιο όπως είχε συζητηθεί αλλά πλαστικό.
    Η οθόνη του θα είναι πραγματικά τεράστια καθώς θα έχει μέγεθος 4,8 ίντσες, ενώ η τεχνολογία της θα είναι Super AMOLED plus με ανάλυση HD. Η κάμερα στο μπροστινό μέρος του θα ανιχνεύει τις κινήσεις των ματιών του χρήστη και, ανάλογα με αυτές, θα εκτελεί και διαφορετικές λειτουργίες. Αν για παράδειγμα απομακρύνεις το βλέμμα σου από τη συσκευή, η οθόνη θα σβήνει.
    Ένα σημείο ως προς το οποίο θα υπάρξει  μικρή απογοήτευση είναι αυτό της κάμερας, αφού η ανάλυση της μάλλον παραμένει στα 8MPixel. Παρ' όλα αυτά τα οπτικά της θα είναι κατά πολύ βελτιωμένα οπότε οι λάτρεις της φωτογραφίας λογικά δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα. Επιπλέον η ανάλυση του βίντεο το οποίο θα μπορεί να τραβήξει θα είναι στα 1080p.
    Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι ο τετραπύρηνος Exynos της Samsung χρονισμένος στο 1,5GHz, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 32GB με δυνατότητα επέκτασης.
    Σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser video της συσκευής. Δείτε το:




Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου