Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Δείτε το trailer του Breaking Dawn - Μέρος Β'


Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το δεύτερο μέρος της ταινίας Breaking Dawn και τελευταίο ολόκληρης της σειράς The Twilight Saga! Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου, δηλαδή έναν χρόνο (παρά δύο μέρες) μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους που έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2011.  
     Αν θυμάστε στο τέλος του  Μέρους Α' είδαμε την Bella να έχει μόλις γεννήσει την κόρη της και να έχει μεταμορφωθεί από τον Edward σε βρικόλακα, όπως τόσο καιρό (από την πρώτη κιόλας ταινία) επιθυμούσε. Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα γνωρίζουν ήδη τη συνέχεια της ιστορίας που, για να λέμε την αλήθεια, είναι συναρπαστική! Το δεύτερο μέρος της ταινίας θα περιέχει πολλή δράση αλλά και συναίσθημα, συνδυάζοντας εκρηκτικές σκηνές μάχης και ρομαντικές σκηνές, όπως μας χαρίζει πάντοτε το Twilight.  
     Ένας κοινός, πολύ επικίνδυνος εχθρός θα αναγκάσει δυο αιώνιους εχθρούς, βρικόλακες και λυκανθρώπους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να προστατέψουν το μόνο πράγμα που έχουν κοινό: την αγάπη των αρχηγών τους για την Bella και...το καινούργιο μέλος της παρέας, την κόρη της. Η σχέση μεταξύ της Bella και του Jacob επιτέλους θα ξεκαθαρίσει με έναν μη αναμενόμενο, αλλά ίσως τον καλύτερο, τρόπο.  
    Δείτε το trailer:







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου