Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Kristen Stewart στο ρόλο της Χιονάτης

Όπως στο κλασσικό παραμύθι των αδερφών Grimm, η κακιά βασίλισσα διατάζει έναν κυνηγό να οδηγήσει τη Χιονάτη στο δάσος και σκοτώνοντας την, να της πάρει την καρδιά. Εκείνος όμως, δεν μπορεί να το κάνει και παίρνει την Χιονάτη υπό την προστασία του, εδώ είναι που αρχίζει να αλλάζει η ιστορία από την γνωστή που ξέρουμε, αφού ο κυνηγός, ως μέντορας της, μαθαίνει στην Χιονάτη να πολεμάει και να επιβιώνει, ξεκινώντας την αναζήτηση της συντριβής της κακιάς βασίλισσας.
 
Ένα διαχρονικό και λατρεμένο από πολλές γενιές παραμύθι επιστρέφει στις οθόνες του κινηματογράφου σε μία πρωτότυπη "διασκευή" από την Universal. Πρεμιέρα 1 Ιουνίου.
 
Πρωταγωνιστούν η Kristen Stewart (γνωστή από τις ταινίες "Λυκόφως, Νέα Σελήνη, Έκλειψη και Χαραυγή), στο ρόλο της Χιονάτης, ο Chris Hemsworth (γνωστός από τις ταινίες Thor και Star Trek), στο ρόλο του κυνηγού, η Charlize Theron (γνωστή από την ταινία Monster), στο ρόλο της κακιάς Βασίλισσας και ο Ian McShane, (γνωστός από την ταινία Οι Πειρατές της Καραΐβικής: Σε άγνστα νερά), στο ρόλο του πρίγκιπα Charmant.
Σκηνοθετεί ο μεγάλος σκηνοθέτης Rupert Sanders.
 






Πηγή
http://www.starwalkersng.gr/node/740

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου