Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ταινία για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston)

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κυκλοφορούν φήμες από επίσημη πηγή ότι ο μέντορας της Γουίτνεϊ Χιοιύστον και δισκογραφικός παραγωγός Κλάιβ Ντέιβς (Clive Davis) έχει ήδη στα σκαριά την παραγωγή μἰας ταινίας για τη ζωή της (μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!).
    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail, ο Ντέιβς συζητά την παραγωγή μίας τέτοιας ταινίας, έχοντας έναν κατάλογο  με πιθανές πρωταγωνίστριες. Στον κατάλογο υπάρχουν τα ονόματα των: Rihanna, Jordin Sparks, Vivica A.Fox, και Jennifer Hudson!
    Παράλληλα, έχει γίνει κάποια συζήτηση για να συμπεριλφθεί και η Willow Smith στο καστ, υποδυόμενη τη Γουίτνεϊ  σε παιδική ηλικία. Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και, με ποια πρωταγωνίστρια θα πραγματοποιηθεί η ταινία. Να θυμήσουμε πάντως ότι η Rihanna στο παρελθόν έχει απορρίψει πρόταση να υποδυθεί  στην επανάληψη του "Bodyguard" το ρόλο της Γουίτνεϊ Χιούστον, με την αιτιολογία ότι δεν θα ήθελε να υποδυθεί στον κινηματογράφο μια performer. Ίσως όμως να έχει τώρα αλλάξει γνώμη, καθώς έχουν αλλάξει και οι καταστάσεις.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου