Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Tο Destroyer των Kις (Kiss) σε πολυτελή έκδοση


  Οι Kις συμπληρώνουν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του κλασικού τους δίσκου Destroyer. Για να  γιορτάσουν ετούτη την επέτειο θα κυκλοφορήσουν μία πολυτελή έκδοση του άλμπουμ. Αυτό θα αποτελείται από ένα set με διπλό CD που θα περιέχει διάφορα remix του αρχικού LP, τα οποία έχει επιμεληθεί ο παραγωγός Bob Ezrin, καθώς και κομμάτια από τις αρχικές ηχογραφήσεις, οι οποίες  δεν μπήκαν τελικά στο άλμπουμ. Ο δίσκος θα φέρει το πρωτότυπο εξώφυλλο του 1976.
    Το Destroyer κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 15 Μαρτίου 1976 και ήταν το δεύτερο συνεχόμενο άλμπουμ των Kις που έφτασε στο Top-20 των Ηνωμένων Πολιτειών. Ερχόμενο μετά από την τεράστια επιτυχία του άλμπουμ Alive!, το Destroyer έγινε χρυσό μόλις έξι εβδομάδες αφότου κυκλοφόρησε, ενώ στις 11 Νοεμβρίου 1976 έγινε πλατινένιο και έτσι αποτέλεσε το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που το καταφέρνει αυτό.
    Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Φεβρουαρίου.




Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Like! Like! Like!Με μεγάλη μας χαρά γίναμε μέλη στον ιστότοπό σας… Θα ήταν τιμή μας, αν σας βλέπαμε και στο δικό μας blog… http://syros2js.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή